Knipövningar efter förlossning

Att föda barn och se dem växa upp är underbart. Vad som däremot inte är fullt lika underbart är de sidoeffekter som inte sällan kommer efter en förlossning. När min sambo födde vår son i januari 2010 hade ingen informerat oss om vikten av att träna upp muskulaturen i bäckenbotten efter förlossningen. Ingen hade nämnt risken för urinläckage eller att muskulaturen med kunde bli slappare efter att man fött barn.

Därför startade jag en webbplats om knipkulor, som förenklar och effektiviserar bäckenbottenträning och därmed förebygger problem med inkontinens. Då detta är ett vanligt hälsoproblem som staten uppenbarligen inte tar på allvar hoppas jag att min webbplats kvalar som en viktig insats på webben och därmed tas med på Airplay.

Barnkläder i massor!

Ett nystartat svenskt webbprojekt är Alla Barnkläder. Det är en webbsajt för att underlätta för alla föräldrar som letar efter barnkläder på nätet. Genom att samla produkter från flera butiker på samma sajt blir det lättare att hitta det man söker.

Enligt Alla barnkläder själva finns det över 5000 kategoriserad produkter och fler kommer att läggas till löpande. Produkterna är kategoriserade i plaggtyp samt storlekar och i de fall det är relevant även om det är pojk- eller flickplagg.

Det är så vitt vi vet den enda i sitt slag i Sverige och vi önskar dem lycka till i sin webbsatsning!

Vågade webbprojekt

Airplay är en sajt där vi presenterar unika webbprojekt – allt från galna och innovativa produktioner till de mest enkla webbsidorna. Projekten kan ha ett kommersiellt eller icke vinstdrivande syfte. Alla typer av webbplatser är välkomna, förutsatt att de är skapade med glädje och med ambitionen att sikta mot himlen.

Som exempel har vi en svensk sida om fågelarter på gång. Det är med stort engagemang och spänning som jag ser fram emot releasen. På sidan kommer man bland annat kunna läsa om alla arter, se bilder på dem samt lyssna på kvitter. Mer om fågelsidan längre fram…